Old Fashioned

Entrades d'en Jaume Graupera anteriors a juliol del 2022

El rei abdica, les sirenes canten


Tenim un bon joc. Fins ara els adversaris no han estat a l\’alçada del nostre joc. Per primera vegada han fet una jugada forta, i que no s\’acaba aquí. No podem saber si realment volen jugar fort. És un farol. En seguiran més. Bones paraules, guanyar temps. Ja ens vam deixar enganyar una vegada. Alguns sabent-ho. D\’altres, sense saber-ho. Tenim una recepta d\’eficàcia contrastada. Contra els cants de sirena que vindran, lliguem-nos al màstil i tapem-nos les oïdes. Som els nostres amos i els nostres criats. 

Imatge: Ulisses i les sirenes, camí d\’Ítaca (peça de ceràmica àtica del segle V aC.

Vídeo: A l\’estat d\’Aragua, a Veneçuela, celebren el Sant Joan amb uns cants a capella anomenats sirenes. Es fa difícil tapar-se les orelles per no sentir-los.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *